icoon1

PERSONAL TRAINING
Personal Training is samen werken aan een gezonde levensstijl, waarbij heldere en haalbare resultaten centraal staan. Bij Personal Training is alle aandacht speciaal voor jou en zorgen wij er samen voor dat jij het maximale uit jezelf haalt. Door variatie in de trainingen krijgt het lichaam continu nieuwe prikkels. Hierdoor worden er sneller resultaten geboekt.

Voordelen
♦ Volop persoonlijke aandacht
♦ Altijd een stok achter de deur om te komen trainen
♦ Samen trainen schept een band
♦ Goede voorlichting en trainingsmaterialen
♦ Voedingsplan
♦ Er wordt rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten

Intakegesprek
Samen gaan we gestructureerd en gedisciplineerd te werk. Eerst wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. In dit gesprek bespreken we je doelstellingen, je medische achtergrond en maken we een globale planning. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

De trainingen
Aan de hand van het intakegesprek wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt. Tijdens de afwisselende trainingen word je gestimuleerd en gemotiveerd. Ook bespreken we samen de resultaten en de eventuele verbeterpunten. Op deze manier kunnen we samen alle moeilijke momenten overwinnen en de positieve resultaten voortzetten. Heb je tussentijds een vraag dan kun je altijd contact opnemen.

Overige informatie
♦ Trainingen van gemiddeld 60 minuten.   
♦ Zorgvuldig samengestelde trainingsschema gebaseerd op persoonlijke en realistische     doelstellingen.      
♦ Meting van lichaamsgewicht en lichaamssamenstelling.        
♦ Voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies passend bij jouw doelstellling.

De trainingen worden gegeven in de studio aan de Horsthoekerbeek 10 in Heerde of gewoon bij jou thuis. Wil je meer informatie over dagen en tijden, neem dan contact met mij op.

icoon2

SMALL GROUP TRAINING
Bij Small Group Training werk je in een kleine vertrouwde groep (maximaal vier personen) aan jouw conditie. Je ervaart de gezelligheid van trainen in groepsverband, wat motiveert om te blijven sporten. Trainingen worden afgestemd op de behoefte van de deelnemer waardoor Small Group Training voor iedereen toegankelijk is.

Locatie
fit
mettim heeft beschikking over zowel indoor als outdoor trainingsmogelijkheden. In de personal training studio in Heerde is er materiaal aanwezig voor een compleet en uitgebalanceerd trainingsprogramma. De unieke ligging van de studio aan de rand van bosgebied maakt de ultieme buitentraining mogelijk! De trainingen worden gegeven in de studio aan de Horsthoekerbeek 10 in Heerde of op een afgesproken locatie.

icoon5

BOOTCAMP
Bootcamp is een intensieve training in de buitenlucht. Geschikt voor iedereen. Tijdens de training maken we gebruik van alle elementen die we onderweg tegen komen en enkele sportattributen. We werken aan conditie, kracht, snelheid, coördinatie en lenigheid. Aangevuld met diverse samenwerkingsoefeningen, waarbij het lichaamsgewicht van je sportpartner een belangrijke rol speelt. Een Bootcamp bij fitmettim is niet alleen effectief maar ook leuk, gevarieerd en uitdagend.

Dagen & Tijden
Zondag van 9.30 tot 10.30 uur
Dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur
Woensdag van 9.00 tot 10.00 uur (vanaf 7 september)
Donderdag van 19.00 tot 20.00 uur (vanaf 8 september)

Locatie
Op zondag verzamelen we op de parkeerplaats van het clubgebouw van scouting Buys Ballot, Kooiweg 8a in Heerde. Op dinsdag verzamelen we bij de ingang van De Heerd aan de Van Meurslaan 3 in Heerde.

Wil je meer informatie over dagen en trainingstijden, neem dan contact met mij op.