VOORSTELLEN
Wie ben ik? Mijn naam is Tim van Leeuwen en sporten is een heel belangrijk onderdeel van mijn leven. Na mijn studie aan het CIOS
(Arnhem) ben ik ruim 18 jaar werkzaam geweest op een sportschool. Ik was als instructeur vaak te vinden in de fitnessruimte of in de zaal waar ik verschillende groepslessen gaf. Sinds 2009 ben ik werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding binnen het Deltion College. Ik verzorg verschillende sportlessen voor het Sport- Expertise Centrum, de opleiding Orde en Veiligheid en de opleiding Sport en Bewegen. Daarnaast heb ik in 2015 zelf mijn studie aan de ALO (Nijmegen) afgerond. Ook ben ik momenteel actief als examinator voor de branche-organisatie Fit!Vak en als freelance docent voor het opleidingsinstituut Start2Move.

fitmettim
Sinds kort ben ik trotse eigenaar van fitmettim. Ik vind het leuk om één op één of in kleine groepen, mensen te motiveren. Dit door middel van coaching en een goed, afwisselend en uitdagend trainingsplan. Het beste uit jezelf halen. Daar ligt mijn kracht.

Locatie
Ik geef mijn trainingen buiten, op een afgesproken locatie. Maar ook gewoon bij u thuis of bij mij in de studio.